banner69

TET Global Lojistik ve AIESEC işbirliği yaptı

banner113

“Gençler Geleceğimiz” diyerek gençlerin eğitimini destekleyen sosyal sorumluluk projelerini hayata geçiren TET Global Lojistik AIESEC’le başlattığı yeni iş birliği ile gençlere staj olanağı sağlarken, kişisel ve profesyonel gelişimlerine de destek olmayı amaçlıyor.

banner114
EĞİTİM 15.08.2023, 13:16 15.08.2023, 13:24 Erkan YILMAZ
TET Global Lojistik ve AIESEC işbirliği yaptı

Dökme kimyasal taşımacılık faaliyetleriyle uluslararası alanda intermodal taşımacılık hizmeti veren TET Global Lojistik gençlere olan desteğini bu sefer de AIESEC iş birliği ile devam ettiriyor. Daha önce depremden etkilenen öğrencilere sürdürülebilir destek sağlamak amacıyla Türk Eğitim Vakfı (TEV) iş birliğiyle ‘TET Global Burs Fonu'nu oluşturan TET Global Lojistik, AIESEC’le yaptığı iş birliği ile gençlere staj olanağı sunuyor. İş birliği kapsamında, küresel bir platform olarak 1948 yılında kurulan AIESEC gençlerin potansiyellerini geliştirmelerine olanak sağlıyor.

Kuruluşundan bu yana gençlere destek olan bir şirket olduklarını ifade eden TET Global Lojistik Kurumsal İletişim Müdürü Seda Yalçınkaya, konuyla ilgili şu açıklamada bulundu:

“TET Global olarak “Gençler Geleceğimizdir” vizyonu ile gençlerimizin eğitime erişimini her zaman önemsedik. İş dünyasının rekabetçi ve küresel doğasını göz önünde bulundurarak, gençlerin uluslararası deneyimler kazanması ve farklı kültürleri anlama becerilerini geliştirmeleri için AIESEC gibi gönüllülük esasına dayalı uluslararası platformda iş birliği yapmaya karar verdik. AIESEC’le yaptığımız anlaşmaya göre genç arkadaşlarımız stajyerimiz olarak aramızda olacak. Gençlere destek vermenin yanı sıra, şirket içi çeşitlilik ve bu konudaki farkındalığı artıracak faaliyetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz.”

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159