banner69

Özbekistan Nakliye | Saygınlar uluslararası Lojistik

banner113

Uluslararası nakliyat sürecinde gümrük izinleri ve gereken tüm belgelerin tamamlanmış olması gerekir. İhracat ürünü olması gereklidir, gerekli evraklar : Fatura / Menşe / Çeki Listesi. (Türkçe ve Ruşça) Uluslararası nakliyat olduğu için ürünün taşınacağı ülkeye bağlı şekilde bütün işlemler ve gerekli bağlantılar daha önce tamamlanmalıdır.

banner114
LOJİSTİK 04.08.2021, 20:23 04.08.2021, 20:33 Erkan YILMAZ
Özbekistan Nakliye | Saygınlar uluslararası Lojistik

En ufak bir detayın atlanması durumunda, ilerlemede aksaklıkların ve sıkıntıların yaşanmasına neden olabilir. Yönetim taşımacılık hizmetlerinin temel taşıdır. Planlamanın ve yönetimin oldukça sorunsuz bir şekilde yapıldığı Özbekistan nakliye ile sorunsuz bir biçimde gerçekleşir.Özbekistan ithalat / İhracat taşımalarında olduğu gibi gümrüklemede bilgi desteği veriliyor.

Özbekistan Parsiyel Taşımacılık

Yüklerin tamamının değil bir bölümünün parça şeklinde taşınması ile gerçekleşen bir taşımacılık olan parsiyel taşımacılık, farklı taşıma türlerine göre daha fazla avantaj sağlar. Bu anlamda, verilen Özbekistan parsiyel hizmeti ile ticari ürünlerin gümrüklere teslim edilmesi sağlanır. Özbekistana kargo, parsiyel firmaları arasında lider kuruluştur. İstanbul samandra depodan düzenli yükleme yapılıyor.

Parsiyel nakliyatta parça eşyaların araca yüklenmesi ve araçtan indirilmesi süreçleri dikkatli bir şekilde izlenir. Böylelikle muhtemel maddi hasarların önüne geçilmesi sağlanır. Parsiyel hesabına göre yapılan taşımacılıkta, müşteriler maliyet yönünden daha rahat olurlar.1 tır’da ortalama 8-10 müşteri ürünleri olmaktadır, farklı ihracatçı, farklı alıcılar mevcut. Evrak dökümanları ve operasyonel süreç önemlidir.

Özbekistan Frigo Taşımacılık ( soğutuculu )

Özmal araçlar ile CMR sigorta belgesine sahip olarak Özbekistan frigo nakliye güvenli bir şekilde gerçekleştirilir. Frigolu taşımacılıkta dikkat edilmesi gereken birtakım noktalar bulunur. Bu noktalardan biri de ısı ayarının doğru bir şekilde yapılmasıdır. Araç içerisine yüklenmiş olan ürünlerin çeşidine göre ısı ayarlaması yapılır ve ayarlanan ısının devamlı takip edilmesi sağlanarak yaşanabilecek olumsuz durumlar ile karşılaşılmasının önüne geçilir. Frigorifik minivan nakliyesi yapılmaktadır.

Dondurulmuş gıda ya da kimyasal maddelerin farklı bir ülkeye taşınması uzun süren bir süre olduğu için dikkat edilmediği sürece çeşitli olumsuzluklar yaşanabilir. Ancak, donanımlı firmalar tarafından gerçekleştirilen taşımalarda böyle bir sorun ile karşılaşılmaz.

Özbekistan Nakliyat Hizmeti

Özbekistan’ın pek çok önemli noktasına yapılan yük teslimatı ile Özbekistan nakliyat süreci oldukça başarılı bir şekilde gerçekleştirilir. Taşıma için geniş özmal araç filosu kullanılması sağlanarak yüklerin hasar görmemesi için geniş yer imkânı yaratılır. Taşkent ofis, Semerkant tır garajı mevcut.

Nakliyat hizmeti verilirken taşınan yüklerde herhangi bir bozulma, kırılma, ezilme, çatlak gibi sorunların yaşanmaması için alanında uzman personellerin çalıştığı firmalardan destek alınması gerekir. Güvenli ve hızlı teslimat için bu durum büyük bir öneme sahiptir. Uluslararası nakliyat için Saygınlar Nakliyat firmasından güvenle hizmet alabilirsiniz.

Kaynak: Saygınlar Nakliyat

ADVERTORİAL

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159