banner69

Ulusoy Logistics ilaç taşımacısı

banner113

Ulusoy Logistics, ilk GDP sertifikalı Thermo King treyler ünitesi ile hizmetlerine ilaç taşımacılığını da ekledi.

banner114
LOJİSTİK 15.03.2016, 17:58 15.03.2016, 18:06 Taşıma Dünyası
Ulusoy Logistics ilaç taşımacısı
Türkiye’nin önde gelen lojistik firmalarından Ulusoy Logistics, sektöründe bir ilki gerçekleştirdi. Ulusoy Logistics, satın aldığı 20 adet Türkiye’nin ilk GDP sertifikalı Thermo King treyler ünitesi ile hizmetlerine ilaç taşımacılığını da ekledi. 

Ürünlerinin taşımacılığını Ulusoy Logistics ile gerçekleştiren firmalar, aynı zamanda Doğuş Otomotiv tarafından sağlanan Thermo King TracKing uygulaması sayesinde taşıma standartlarını Avrupa ülkeleri de dahil olmak üzere 7 gün 24 saat izleyebilecekler.  

Ulusoy Uluslararası Yatırım Holding satın alma müdürü Rıdvan Kanbak, Thermo King GDP sertifikalı SLXe-300 treyler ünitelerini kendi tesislerinde, Doğuş Otomotiv Thermo King Satış Müdürü Suna Türk ve Satış Yöneticisi Çağlar Bircan’dan teslim aldı.

Rıdvan Kanbak “Ulusoy Logistics çatısı altında birçok yenilikçi hizmetlerimizin yanı sıra, ilaç taşımacılığına uygun farma sertifikalı ünitelerin bulunduğu double deck; tekstil taşımacılığına da uygun barlı ve trene yüklenebilen frigo treyler ile araç çeşitliliğini zenginleştirmenin gururunu yaşıyoruz” dedi.

Doğuş Otomotiv Thermo King Satış Müdürü Suna Türk ise Ulusoy Logistics’e yeni üniteleri ile birlikte TracKing sistemi hizmeti de verdiklerini söyledi. ■

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159