banner69

Has Otomotiv’den Ege Hakan Turizm’e 5 Tourismo

banner113

İzmirli Ege Hakan Turizm filosuna 5 Tourismo kattı. Firma sahibi Mehmet Hakan Özkaralı, Aralık ayında 3 otobüs yatırımına yönelik görüşmelerde bulunacaklarını belirtti.

banner114
TURİZM TAŞIMA 26.10.2015, 13:47 26.10.2015, 18:04 Taşıma Dünyası
Has Otomotiv’den Ege Hakan Turizm’e 5 Tourismo
19 Ekim Pazartesi günü Mercedes-Benz Türk Hoşdere Pazarlama Merkezinde gerçekleşen törene Ege Hakan Turizm firma sahibi Mehmet Hakan Özkaralı, Mercedes Benz Finansman Türk AŞ Otobüs Satış Finansman Koordinatörü Kemal Üşenmez, Mercedes-Benz Türk Yurtiçi Otobüs Satış Filo Satış Danışmanı Taylan Özyiğit,  Has Otomotiv İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül, Otobüs Satış Müdürü Soner Balaban katıldı. 

Müşteri Mercedes’e güveniyor
Ege Hakan Turizm firma sahibi Mehmet Hakan Özkaralı, Mercedes tercihlerini şu şekilde açıkladı: “Bu yılki yatırım planımız tamamen Mercedes ile alakalı. Yatırım süreci daha bitmiş değil. Aralık ayında 3 araçlık bir görüşmemiz daha olacak. Filomuzdaki araçların yaş ortalaması 2010 ve üzeri şeklinde. Bu araçlarımızı yenilemede Mercedes-Benz Türk’ün ikinci elinin, satış ve finansmanının çok önemli desteği var. Tabii, Mercedes bir dünya markası olduğu için müşteri güvenle biniyor. Neye bindiğini biliyor. Düşük yakıt tüketiminden, konfor düzeyinden çok memnunuz. Bizim için en önemli konulardan birisi de ikinci eldeki gidişi.” 

Çok güzel bir işbirliği oldu 
Has Otomotiv İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül, çok güzel bir işbirliğine imza attıklarını belirterek, “Turizm bizim için çok önemli. Turizm taşımacıları kaliteli hizmete önem verirler. Biz de onlara bu kaliteli hizmet sürecinin en önemli unsurlarından olan araçlarımızı teslim ediyoruz. Sayın Özkaralı, işini düzgün yapan bir firma sahibi. Bu sektörde çok uzun yıllar yönetici olarak başarıyla çalıştığı için de müşterisi onu tutar. Yani markayı her zaman iyi temsil eder. Yöneticilik döneminde çalıştığı acentelerin kendisine verdiği önemin farkına varınca, kendi şirketini oluşturdu. Bana göre de çok başarılı işler yaptı. Piyasada yarattığı güven ve itibar, onu daha da iyi yerlere taşıyacaktır. Bizim için önemli müşteri. Yani biz turizmcilerle çok uzun yıllardır beraber çalışıyoruz. Onlardan bir tanesi de Ege Hakan Turizm. Bizden araba alır, ama bizde yoksa başka bayiden yine mutlaka Mercedes alır” dedi.

Kaliteli hizmet için Tourismo 
Tourismo’nun turizm taşımacısı için son yıllarda çok özel bir araç haline geldiğine dikkat çeken Mustafa Sarıgül, “Tourismo’nun bu yükselişi rekabetten kaynaklanıyor. İş yapmak zor. Kaliteli müşteri ve parayı alabilmeniz çok önemli. Parayı alabileceğiniz acentenin işini yapabilmeniz için kendinizin yatırımlarınızın yeni ve albenisi olması lazım. Dolayısı ile bu zor pazarda yer edinebilmek için,  mutlaka yeni model araçlarla pazarda olmanız lazım. Gösterişe ve konfora önem veriyor olmanız lazım. Bugün imkan bulan herkes, Tourisma’ya dönmek ister. Ama imkansızlıklardan dolayı daha düşük modeller, daha farklı markalara yatırım yaparlar. Bir de işe göre arabalar vardır, ama bizim arabamız her zaman için yüksek seviyedeki müşteriye hitap eden arabadır. Kaliteli hizmet vermek istiyorsanız, mutlaka ürününüz de iyi olacak” diye konuştu. ■





Ege Hakan Turizm firma sahibi Mehmet Hakan Özkaralı, Mercedes Benz Finansman Türk AŞ Otobüs Satış Finansman Koordinatörü Kemal Üşenmez,  Has Otomotiv İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül, Otobüs Satış Müdürü Soner Balaban katıldı. 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159