banner69

Taksiciler değişim istiyor

banner113

İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası için seçim zamanı yaklaştı. Her seçimde Türkiye’nin nabzını tutan taksici esnafı bu kez kendileri için değerlendirme yaparak değişimin şart olduğunu vurguluyor. Taksicilerin gönlündeki ‘Sarı yürekli Başkan’ adayı ise 30 yıllık meslektaşları olan Özkan Özbay.

banner114
Taksiciler değişim istiyor

2022’nin ilk aylarında seçime gidecek olan İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası için değişim rüzgarları esiyor. Birçok soruna çözüm bekleyen taksici ve şoför esnafı, yeni yılla birlikte yeni bir yönetim için sandık başına gidecek. Esnafın sorunlarını çözmek için 18 ay önce sahaya inen Başkan Adayı Özkan Özbay seçimler için oldukça iddialı. Her gün meslektaşlarıyla bir araya gelen Özbay,bu kez taksicilerin Cumhuriyet Bayramı’nı kutlamak için sokaklardaydı. Özbay her zaman olduğu gibi yine büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılandı. Sadece duraklarda değil yoldan geçen taksiciler de Özbay’a korna çalarak destek verdi.

“Değişimi altın yüreklerimizle gerçekleştireceğiz”

Bu özel günde sabah erken saatlerde taksi duraklarını ziyaret ederek güne başlayan Özbay ve ekibi Üçyol, Konak, Karabağlar, Alsancak veBasmane semtlerindeki bazı taksi duraklarını ziyaret ederek Türk bayrağı dağıttı.Ziyaret ettiği duraklarda meslektaşlarıyla sohbet eden ve dertleşen Özbay, Atatürk’ün “Türk şoförü dünyanın en asil duygulu insanıdır.” sözüne vurgu yaparak şunları söyledi; “Yüce önderimiz Atatürk’ün bu sözlerine en çok uyan dağlarında çiçekler açan İzmir’imizin altın yürekleri taksicileridir. İzmir’de taksi demek, güven demektir, hizmet demektir, güleryüz demektir. Ancak yıllar boyunca kendileri böyle bir anlayış içinde hizmet alamıyor. Bundan sonra taksici ve şoför esnafımızın Türkiye’nin asil bir ferdi olarak en iyi hizmetialması için çalışacağız.Bunca yıllık umursamazlık sona ermeli ve görmezden gelinen tün sorunlar çözülmeli. Biz yaklaşık 2senedir tümsorunları masaya yatırarak çözüm ürettik. Dev bir ekip her gün yeni çalışmalar hazırlıyor. Bu çalışmalar dertlerimize derman olacak. Boş konuşarak değil çok çalışarak bu yolaçıktık ve elimizi de yüreğimiz detaşın altına koyduk. Artıkdeğişimşart. Bu değişimi hep birlikte altın yüreklerimizle gerçekleştireceğiz.”

Özbay’ın çalışmalarına efsane Başkan Sedat Öner döneminin kadın kolu başkanı olan taksici camiası tarafından çok sevilen ve o dönem akıllara kazınan çalışmalara imza atan Çiğdem Erdoğan da katılarak destek verdi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159