banner69

Efe Tur, Öz Emniyet Turizm’i bünyesine kattı

banner113

Şehirlerarası yolcu taşımacılığı alanında hizmet veren Efe Tur ve İzmit Seyahat’in bünyesine 53 yıllık firma Öz Emniyet de katıldı.

banner114
ŞEHİRLERARASI 02.02.2015, 12:39 02.02.2015, 12:43 Taşıma Dünyası
Efe Tur, Öz Emniyet Turizm’i bünyesine kattı
İki hafta önce Öz Emniyet’i satın aldıklarını açıklayan Efe Tur ve İzmit Seyahat Genel Müdürü Kadir Alper Birant, ulusal ölçekte firma satın almaya yönelik girişimlerini sürdürdüklerini söyledi. Yaz sezonuna kadar satın alma girişimlerini sonuçlandırmak istediklerini vurgulayan Birant, bunun mümkün olmaması halinde Efe Tur’u ulusal ölçeğe taşımak istediklerini belirtti. 

Öz Emniyet Batı Karadeniz’e güç kattı 

ÖZ Emniyet’i bünyelerine katmalarına yönelik Taşıma Dünyası’na özel açıklamalarda bulunan Kadir Alper Birant, “Efe Tur olarak Zonguldak hattında çok güçlü bir yapılanmaya zaten sahibiz. Zonguldak, Safranbolu ve Karabük kalkışlı Ege Bölgesine ve Güney Marmara’ya günde 20 sefer düzenliyoruz. Çanakkale, Erdek, İzmir, Bodrum, Aliağa, Bursa hatları bunlardan bazıları. Bu hatlarda doluluk oranlarımız bizi memnun ediyor. Öz Emniyet ile Bartın kalkışlı 10 İstanbul, 10 Ankara seferi gerçekleştiriyoruz. Bir defa da İzmir seferi düzenliyoruz. Ama bunu 30 Ocak itibariyle 3’e çıkartacağız. 2 sefer de Bursa’ya yapacağız. Öz Emniyet bize Batı Karadeniz’de önemli bir güç kattı” dedi.

Yeni otobüs yatırımı planları 

Efe Tur’un filosunda 85, Öz Emniyet’in 25, İzmit Seyahat’in ise 15 araç bulunduğunu açıklayan Birant, “Üç firma ile toplamda 125 araçla hizmet veriyoruz. Bu, yaz sezonunda 170 adede kadar çıkabilecek. Filoya yeni otobüs yatırımı konusunda, planlarımızı iki projeksiyona göre planlıyoruz. Bir firma satın alma, diğeri de satın alamadığımız takdirdeki plan şeklinde olacak” dedi.  Bir yandan satın alma görüşmelerine devam ederken Efe Tur markasını ulusal ölçeğe taşıyacak hamleler de yaptıklarını belirten Kadir Alper Birant, “Hizmet noktalarımız arasına İstanbul kalkışlı İzmir, Bodrum, Ayvalık hatlarını ekliyoruz. Böylece Efe Tur’u ulusal ölçeğe taşıyacak ilk adımları da atmış olacağız” dedi. ■

İZMİT’E 10 MİLYON TL İLE GARAJ YATIRIMI 

İzmit’te 10 milyon TL’lik bir yatırımla özel garaj inşa ettiklerini de belirten Birant, “11 bin metrekarelik alanda bir garaj yatırımı gerçekleştirdik. Özellikle trenin ve uçağın etkilemediği hatlarda çok daha etkin çalışmalar içinde olacağız. Özellikle İstanbul-İzmir otobanının tamamlanması, İzmit Körfez Geçişi’nin hizmete girmesi ile İzmit-İzmir arasının çok önemli bir hat gelebileceğini de düşünüyoruz” dedi.  


Yorumlar (1)
sabri ferlikas 9 yıl önce
Dizede mersedese Abim başarılar simavlidan eski mavin
banner117
15
açık
banner159