banner69

Çorlu ulaşımına 27 Otokar otobüs katıldı

banner113

Otokar, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tekpark A.Ş.'nin 27 araçlık siparişini düzenlenen törenle teslim etti.

banner114
KENTİÇİ BELEDİYE 18.06.2018, 13:41 18.06.2018, 14:03 Taşıma Dünyası
Çorlu ulaşımına 27 Otokar otobüs katıldı
23 adet Sultan LF, 3 adet Doruk LE ve 1 adet Kent Körüklü'yü filosuna ekleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu'da ulaşımı daha konforlu, çevreci bir şekilde sunacak. Otokar otobüslerinin teslimatı, Çorlu Belediye binası bahçesinde geniş katılımlı bir törenle gerçekleşti. Çorlu ilçe ulaşımında kullanılacak 23 adet Sultan LF, 3 adet Doruk LE ve 1 adet Kent Körüklü'nün teslimat törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, Genel Sekreter Yardımcısı M. Zeki Gürcün, TEKPARK Genel Müdürü Ali Osman Yaşar, Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, Otobüs Satış Müdürü Murat Torun, Kamu Satışları Müdürü Mahir Özşeker, Kamu Satışları Grup Birim Yöneticisi Emre Sarp katıldı. Hizmete sunulan otobüsler, Kapaklı ilçesinin Karlı, Uzunhacı, Bahçeağıl, Yanıkağıl, Karaağaç ile Saray ilçesinin Büyükyoncalı Mahalleleri arasında, saat 06.30, 13.30 ve 18.00'da gidiş-dönüş olarak hizmet verecek. 

Araç Sayısı 155’e çıktı 
TEKPARK Genel Müdürü Ali Osman Yaşar, törende bir konuşma gerçekleştirdi. Çalışma sistemi ve ulaşım ağı ile ilgili katılımcıları bilgilendiren Yaşar, " Hizmete sunacağımız 27 Otokar otobüs ile  araç sayımız 155'e çıkacak. Yeni araçlarımızla yeni güzergahlarda vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam ediyoruz. Bu duygularla filoya katılan araçların hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Şoför arkadaşlarımıza kazasız seferler, vatandaşlarımıza konforlu ve hayırlı seyahatler diliyorum" dedi.

Ulaşım sorununu çözüyoruz
Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, "Çorlu ilçesi her sene artan nüfusu ile Tekirdağ ve Trakya'nın en hızlı gelişen ilçelerindendir. Bu gelişme de beraberinde birçok ihtiyacı getirmektedir. Bütün büyük ve hızla gelişen şehirlerde olduğu gibi Çorlu'da da zaman zaman trafik sorunları yaşanıyor. Bu sorunların aşılmasında toplu taşımanın öneminin vurgulanması gerekiyor. Vatandaşlarımızın toplu taşıma araçlarının önemi konusunda bilgilendirilmesi gerekiyor. Güvenli ulaşım ve daha temiz bir çevre için toplu taşımanın altın niteliğinde olduğunu belirtmek istiyorum. Bugün 27 Otokar aracımızı toptu taşıma ağına katarak ulaşım sorununu bir adım daha çözmüş oluyoruz. Bu yatırım için Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum" dedi. 


Çorlu’ya yeni bir otogar kazandıracağız
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Çorlu ilçesi sorunları ötelenmemesi ve hemen çözülmesi gereken bir ilçemiz. Çorlu trafiğinin bu araçlarla beraber bir kez daha gözden geçirilmesi gerekiyor. Çorlu ilçemize çok güzel bir otogar kazandırmak için çalışmalarımıza başladık. Hizmetlerimiz aralıksız olarak devam edecek. Yeni kurulan bir büyükşehir belediyesi olarak 1 katrilyon 620 trilyon TL'lik 172 projemiz verdiğimiz hizmetlerin gücünü ortaya koyuyor. Tekirdağ bu kadar yatırıma rağmen hala yatırım istiyor. Tekirdağ alt yapı sorununu 2017'de bitiriyorsa, `Türkiye'ye çağ atlattık' diyenlerin mesajlarını verirken çok iyi düşünmeleri gerekir. Bir takım sıkıntılar elbette yaşanacak. Fakat yaşanan sıkıntıların siyasal rant olarak kullanılmasına üzülüyorum. Bu hizmetlerin başarısı bu görevi bizlere layık gören halkımızındır" dedi.


Kadir Albayrak, Basri Akgül

Otokar otobüsler Tekirdağ’ın modern yüzünün temsilcisi 
Yüzlerce fabrikanın yer aldığı sanayi bölgesi Çorlu'da toplu ulaşıma özendirmek, Tekirdağlılara daha modern ve konforlu bir hizmet verebilmek için başlatılan dönüşüm çalışmaları kapsamında bir kez daha Otokar'ın tercih edilmesinden büyük bir mutluluk duyduklarını belirten Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül şöyle konuştu; "Belediyeler, özel halk otobüsçüleri ve kooperatiflerin beklentileri doğrultusunda geliştirdiğimiz otobüslerimiz ile yıllardır Tekirdağlılara hizmet veriyoruz. Çorlu'daki ihtiyaçlar göz önünde bulundurularak tercih edilen Sultan LF, Doruk LE ve Kent Körüklü otobüslerimiz, modern tasarımları, çevreciliği, gelişmiş teknik özellikleri, zengin donanımlarıyla Tekirdağlıların modern yüzünün temsilcisi olacak. Yeni araçların Tekirdağlılara hayırlı olmasını dileriz" dedi.






Otokar Sultan LF

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159