banner69

Hasmer Otomotiv HTA 2’inci el araç birincisi

banner113

Mercedes-Benz Türk bayii Hasmer Otomotiv 2019 yılı başarıyla kapattı. Hasmer Otomotiv, 2. El Certifed HTA birimi birincilik ödülü aldı.

banner114
OTOMOTİV 27.01.2020, 17:57 27.01.2020, 19:30 Taşıma Dünyası
Hasmer Otomotiv HTA 2’inci el araç birincisi
Mercedes-Benz Türk bayileri Ocak ayında düzenlenen organizasyon ile 2019 sonuçlarına göre ödüllerini aldılar. Hasmer Otomotiv 2019’u 3 ödül olarak kapattı. Hasmer Otomotiv HTA Filo Satış 2’inciliği, HTA Toplam Satışta Türkiye 3’üncülüğü elde etti. Hasmer Otomotiv 2.EL Certified HTA Satış ise birincilik ödülünü aldı. Birincilik ödülüne yönelik plaketi de Hasmer Otomotiv 2.EL Satış Danışmanı Osman Küçük teslim aldı. 


İkinci elde en iyi ve en hızlı çözümlerle müşterinin yanında olduk 

2019’un otomotiv pazarı açısından çok zorluklarla dolu bir yıl olduğuna dikkat çeken Hasmer Otomotiv 2.EL Satış Danışmanı Osman Küçük, “Daralan pazarda ikinci el araçların daha çok değerlendiğini ve müşteri tarafında daha çok ilgi çektiğini gördük. Burada Mercedes-Benz HTA ürün grubu ise zaten ikinci el değerleri açısından müşteriye her zaman kazandıran araçlar oldu. Daralan pazarda bizde Hasmer Otomotiv olarak müşterimizin daha fazla yanında olmaya, onların taleplerini dinleyerek beklentilerine en uygun çözümleri, hızlı bir şekilde sunmaya gayret ettik. Bu çözümleri sunarken de bayiler arasında öne çıkmayı başardık. Müşterilerimiz yeni araç yatırımı yapamadığı bu süreçte mevcut filolarındaki araçların daha iyi hale getirmek için çaba gösterdiler. 2020 yılında da ikinci el araçların öneminin daha da artacağını düşünüyorum. Biz yine en iyi çözümlerle müşterimizin yanında olmaya, satış ve satış sonrasında işlerindeki verimliliği daha üst düzeye taşımaya çalışacağız. Bu ödülü almaktan büyük bir mutluluk ve gurur duyduk. Aynı başarıyı 2020 yılı içerisinde de göstererek yeni ödülleri şirketimize kazandırmak istiyoruz” dedi.     

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159