banner69

7 Yeni Tourliner yollarda

banner113

Sezonla birlikte firmalar filolarını genişletmeye devam ediyor. Star Batman 4, Özlem Diyarbakır 1 ve Şanlıurfa Astor firması da 2 adet Yeni Tourliner alarak, filolarını güçlendirdiler.

banner114
ŞEHİRLERARASI 30.06.2017, 10:39 30.06.2017, 10:49 Taşıma Dünyası
7 Yeni Tourliner yollarda
Birbiri ardına gerçekleştirilen teslimatlarla Yeni Tourliner rüzgarı bu kez doğuda esti. Star Batman 4, Özlem Diyarbakır 1 ve Şanlıurfa Astor firması da 2 adet Yeni Tourliner alarak, filolarını güçlendirdiler. 

Star Batman, satın aldığı 4 adet NEOPLAN Yeni Tourliner ile filosunu güçlendirdi. Araçlar törenle MAN Kamyon ve Otobüs Tic. AŞ Otobüs Satış Direktörü Can Cansu tarafından, Star Batman’ın sahibi Aziz Altun‘a teslim edildi. Teslimat töreninde, MAN Kamyon ve Otobüs Tic. A.Ş Otobüs Satış Bölge Yöneticisi Ufuk Demirer ile Star Batman yetkililerinden Durdun Canpolat ve Kadri Gezici de hazır bulundular.

NEOPLAN Yeni Tourliner otobüslerin, üstün özelliklerinin yanı sıra şık ve çarpıcı tasarımlarıyla da peronlara yenilik katacağını belirten Aziz Altun, geliştirilmiş sürücü yatak bölümünden, seyahat konforunu arttıracak yeni nesil koltuklardan, sağladığı daha yüksek yakıt ekonomisi ve uzun bakım aralıklarına kadar birçok özelliğin, bu yatırımın tercih nedeni olduğunu söyledi. 

Yeniliğin ve ileri teknolojinin buluştuğu bir otobüs olduğunu ifade eden MAN Otobüs Satış Direktörü Can Cansu, Yeni Tourliner’ın, düşük emisyon değerleri ile çevre dostu Euro 6c motoru, EfficientCruise ve EfficientRoll sistemleri gibi birçok özelliği ile sürüş konforu, yakıt tasarrufu, motor ömrü ve işletme giderlerinde çok önemli avantajlar sunduğunu vurguladı.

Özlem Diyarbakır 

Satışı VDF kredisi ile gerçekleştirilen NEOPLAN Yeni Tourliner’ın teslimat töreninde, konuşan Özlem Diyarbakır firmasının sahibi Hacı Selahattin Güneş, “Geçen sene aldığımız EfficientLine teknolojisindeki tecrübemizden çok memnunuz. Başta yakıt tüketimi ve müşteri konforu olmak üzere tüm beklentilerimizi fazlasıyla karşıladı. Yeni Tourliner’in tanıtımı da etkileyiciydi, NEOPLAN bu araçla çıtayı, sınıfında çok yükseklere çıkardı” dedi.

Şanlıurfa Astor

Aldığı 2 adet 50 koltuklu Yeni Tourliner ile Şanlıurfa Astor, mevcut 5 Starliner ile birlikte filosundaki NEOPLAN sayısını da 7’ye yükseltti. 
Toplam 25 otobüslük genç bir araç filosuna sahip Şanlıurfa Astor, 2+2 dizilimli ve 50 yolcu koltuklu NEOPLAN Yeni Tourliner’larla, yolcusuna konfor sunuyor.
MAN Kamyon ve Otobüs Tic. AŞ Otobüs Satış Direktörü Can Cansu, MAN vee NEOPLAN hizmetlerinin satışla başlayıp bitmediğini, satış sonrası hizmetlerle de devam ettiğini söyleyerek araçların firmalara hayırlı olmasını diledi.



Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159