banner69

Normalleşme Seyahat Taleplerini Artırdı

banner113

banner114
Normalleşme Seyahat Taleplerini Artırdı

2021 yılı Kurban Bayramı’nın pandemi kısıtlamalarından sonra olması ve 9 gün tatil edilmesi bayram seyahatlerinde yoğun talep oluşturdu. Seyahat talep artışlarından memnuniyetini dile getiren Kâmil Koç Otobüsleri A.Ş Genel Müdürü Kadir Boysan: “Bu durum hem Kamil Koç hem de sektör açısından sevindirici bir gelişme. Kısıtlama dönemi boyunca bayramda oluşacak yoğunluk için hazırlıklarımızı tamamladık. Değerli yolcularımızın konforlu seyahat etmeleri için tüm imkanlarımızı sunduk. Her sefer öncesi otobüslerimizde hijyen önlemlerimizi alarak hostlu, ikramlı ve konforlu hizmet sunduk ve sunmaya devam edeceğiz.” dedi.

Kadir Boysan, 2021 Kurban Bayramının önceki yıl Kurban Bayramı kıyasında kat edilen ekstra 851.159 kilometre ile yolcu sayısında %46 büyüme gerçekleşti, yoğun talep doğrultusunda bayram döneminde yollarda gördüğümüz her üç otobüsten biri Kâmil Koç’tu. “Kâmil Koç olarak her zaman tek önceliğimiz yolcularımızın konforlu ve memnun bir şekilde seyahat etmeleridir. Bayramda oluşan bu talebe kısıtlama dönemi boyunca yapmış olduğumuz hazırlıklarla sorunsuz bir şekilde cevap verebilmekten dolayı mutluyuz.” Gelen talebe bakıldığında ileriki zamanlarda sefer sayılarında daha da artışların yaşanacağını belirten Kadir Boysan konforlu ve keyifli seyahatler için hijyen önlemlerinin hiçbir zaman elden bırakılmayacağını, filoda sefer alan bini aşkın otobüslerin arasında 2021 yılında sıfır model araçlarında filoya eklenmesiyle konforlu seyahat için tüm imkanların seferber edildiği, bununla birlikte tüm seferlerde host ve ikram hizmetine yer verildiğini de belirtti.

Normalleşmeyle birlikte Kâmil Koç’a talebin her geçen gün daha da arttığını paylaşan Kadir Boysan, “Otobüsle seyahat taleplerine olan artış sektörümüz için sevindirici bir gelişme. Pandemi döneminin de devam etmesi nedeniyle tedbirleri elden bırakmayıp hem yolcularımız hem de personelimizden yüz maskesi kullanımı ve kişisel hijyenlerine özen göstermelerini bekliyoruz. Hijyenik ve konforlu yolculuklar için her türlü tedbiri alıyor, yolculuk öncesi ve sonrasında otobüslerimizi havalandırıyoruz. Ayrıca otobüs içleri, bagaj alanları, temas edilen her nokta dezenfektan kimyasallarıyla temizleniyor, tek kullanımlık bezler vasıtasıyla dezenfeksiyon işlemlerini gerçekleştiriyoruz.” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159